PUBG Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

 PUBG Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?
Okunuyor PUBG Son Görülme Kapatma Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile oyunu dünyanın en çok sevilen mobil oyunlarından biridir. Son güncellemeler ile birlikte PUBG Mobile isimli oyuna son görülme kapatma özelliği de eklenmiştir. Hal böyle olunca kullanıcılar sıklıkla PUBG Mobile son görülme kapatma nasıl yapılır sorusunu sormaktadırlar. Bilindiği üzere önceki güncellemelerde oyunda ekli olan arkadaşlar birbirlerinin en son ne zaman aktif olduğunu görüntüleyebiliyorlardı. Ancak son görülme gizlilik açısından bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyorlar. Sizin için bu oyunla ilgili internette en sık araştırılan konulardan biri olan PUBG Mobile son görülme kapatma nasıl yapılır sorusunun cevabını detaylı bir şekilde ele aldık.

Son görülme özelliği sayesinde tüm arkadaşlar birbirlerinin oyun içerisinde ne yaptığını ve ne zaman aktif olduğunu görebiliyorlardı. Böylece oyun içerisinde davet gönderirken veya iletişime geçmeye çalışırken bu aktiflik durumuna göre hareket ediyorlardı. Gizliliği oldukça tehlikeye atan bu hareketler bazen insana rahatsızlık verebiliyorlar. Gerekli şikayetleri dikkate alan PUBG Mobile yetkilileri son güncelleme ile birlikte son görülme kapatma özelliğini dünyaca ünlü oyuna getirdi. Peki bu işlem nasıl yapılır?

PUBG Mobile Son Görülme Kapatma

Son görülme kapatma özelliği geçmişte genellikle online olarak mesajlaşma uygulamalarında olan bir özellikti. Ancak teknolojinin gelişmesiyle birlikte neredeyse tüm uygulamalara da bu özellik eklendi. PUNG Mobile uygulamasında da bu özellik oyuncuların en son ne zaman aktif olduklarını göstermektedir. Oyuncunun en son ne zaman aktif olduğu gün, ay, yıl, dakika ve saat olarak gözükmektedir. Oyuncunun son görülmesine bakmak için sol tarafta yer alan arkadaşlar kısmına bakmak yeterlidir. Burada, bütün arkadaşlarınızın son görülmesi görünmektedir.

PUBG Mobile oyununda ne yazık ki manuel olarak son görülmenizi gizleyebileceğiniz bir yöntem bulunmamaktadır. PUBG Mobile oyuncuları bu özelliği çok istese oyunun yapımcı firması Tencent Games’in yakın zamanda böyle bir özellik ekleyip eklemeyeceği şu an muamma olarak gözükmektedir. Eğer birinin son görülmenizi görmesini istemiyorsanız onu arkadaşlıktan çıkarmanız gerekmektedir. Son görülmenizi ancak bu şekilde gizleyebilirsiniz.

Bunada Göz At  PUBG En İyi Taarruz Tüfekleri
Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın