PUBG Etkinlik Modu : Sanhok War Mode

sanhok war mode

Savaş Mod’unun tüm detayları aşağıda.

Savaş Modu geri döndü ve bu sefer Sanhok’ta savaşıyoruz! Oyuncular bir av tüfeği ve tabanca ile ölümüne mücadele edecek.

ETKİNLİK TAKVİMİ

ETKİNLİK BAŞLANGICI: 5 Temmuz, 7pm PDT / 6 Temmuz, 4am CEST / Temmuz 6, 11am KST / 6 Temmuz Sabah 5 Türkiye Saati

ETKİNLİK SONU: 8 Temmuz, 7pm PDT / 9 Temmuz, 4am CEST / Temmuz 9, 11am KST  / 9  Temmuz Sabah 5 Türkiye Saati

SAVAŞ MODU – HUNTSMEN VE MARKSMEN SAVAŞ KURALLARI

  • Her maç küçük, statik bir güvenli bölge içinde gerçekleşecek.
  • Tüm oyuncular  bir av tüfeği, tabanca, el bombası ve bandajla doğar.
  • Droplar her 110 saniyede bir düşer ve DMR’ler, KST’leri , güçlü öğeler içerir.
  • Bir düşmanı ortadan kaldırmak takımınızı 3 puan kazandırır, vuruşlar ise 1 puan kazandırır
  • Öldürülmüş oyuncular her 30  saniyede bir uçacak olan uçaklarda yeniden doğarlar.
  • 200 puana ulaşan ilk takım savaşı kazanır.
  • 15 dakika sonra hiçbir takım 200 puana ulaşamazsa en çok puanı alan takım kazanır.
  • Dost ateşi devre dışı olacaktır.

LOVAS SPAWN KURALLARI

  • Araçlar doğamaz.
  • Dünya lootları olmayacak.

DİĞER ETKİNLİK KURALLARI

  • Redzone devre dışı .
  • Katil spekülasyonu devre dışı bırakıldı

Daha fazla PUBG Güncellemeleri için kategoriyi ve siteyi takipte kalın

Bunada Göz At  Büyük Günler Belli Oldu: Steam İndirim Tarihleri
Yıllarca oyun oynamış değişik kafada biri.

Yorum At

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir