PUBG 7 Şubat Güncelleme Notları

pubg 7 şubat güncellemesi

Test serverlarına gelen bu güncelleme 8 Şubat‘ta asıl sunuculara gelecek.

Genel olarak küçük düzeltmeler olan bu güncelleme oldukça iyi. Kulağımızı patlatan redzone’u düzenlemişler ve hilecilere özel yeni anti chat sistemi gelmiş. Reshade tarzı program kullananlar oyuna artık giremiyecek. Ve güncelleme ile 3 saat bakım olacak. Fazla uzatmadan güncellemeye geçelim.

Oyuncular,

Sağlıklı ve adil bir oyun ortamı oluşturmak için, hile programlarına karşı önleyici tedbirlerin bir parçası olarak test sunucularına yeni bir güncelleme uyguladık.

Test sunucularındaki değişiklikler istikrarlı olarak değerlendirildiğinde, bunlar canlı sunuculara uygulanacaktır. Canlı sunucu güncellemesi, 7 Şub 6PM PST / 8 Şubat 3AM CET / 8 Şubat 11:00 KST’da gerçekleştirilecek ve bakımın 3 saat sürmesi bekleniyor.

Hile Önlemi

  • Yeni anti-cheat tedbiri eklendi

Redzone Sesi

  • Patlamanın sesinin aynı anda çalınca çok yüksek olabileceği sorunu düzeltildi.
  • Oyun performansını optimize etmek için eşzamanlı patlama seslerinin sayısını dengelendi.
  • Bombanın düştükten sonra patlama sesinin çalmadığı sorun düzeltildi.

Bunada Göz At  Dev CS:GO Güncellemesi
Yıllarca oyun oynamış değişik kafada biri.

Yorum At

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir