pubg 30 mart güncellemesi

PUBG 30 Mart Güncelleme Notları

Flare Gun sonunda geldi.

Geçen PUBG güncelleme yazımızda Flare Gun geleceğini söylemiştik ve şimdi de o etkinlik geldi. Şimdi gelen yeni detaylara bakalım.

Herkese merhaba!

Geçen hafta Etkinlik Modunu ilk defa test ettik ve çoğunuzun yeni sistemi sevdiğini görmekten mutlu olduk. Bu hafta bir şeyleri tekrar karıştırıp Flare Tabancasını yağma masasına ekliyoruz.

İşaret fişeği tabancası

Flare Gun, bulunduğunuz yere bir drop paketi atılması için kullanılabilecek özel bir silahtır. Sadece nişan alın, parıltıyı ateşleyin ve uçak bu yerde üstün bir drop paketi bırakacaktır. Sadece sınırlı sayıda Flare Guns, harita boyunca küçük tek katlı evlerde (sadece Event Mode’da) doğacak, ancak bir tanesini bulmak zamanınıza değer olacak!

Daha fazla bilgi için aşağıya bakın!

Etkinlik modu başlama tarihi: Mar 29 7PM PDT / Mar 30 4AM CEST / Mar 30 11AM KST
Etkinlik modu bitme tarihi: Apr 1 7PM PDT / Nis 2 4AM CEST / Nis 2 11AM KST

Bu hafta Etkinlik Modunun Özellikleri
-Miramar’da TPP modu
-Bir takımda en fazla 4 oyuncu
-İşaret fişeği tabancası

İşaret fişeğine  İlişkin Notlar

-İşaret fişeğini kullanmak için, gökyüzüne doğru, dikey olarak hedeflemelisiniz.
-Fişeği uçağın görmesi için için 200 metrelik bir yüksekliğe ulaşmalıdır.
-Flare Gun tarafından adlandırılan özel drop şunları içerecektir:
İki drop silahı (% 100 şans)
Seviye 3 zırh (% 100 şans)
Normal drop malzemeleri

Hala Flare Gun ve çevredeki oyunun iterasyonunun erken safhasında olduğumuz için, geri bildiriminizi bekliyoruz!

Teşekkür ederim.

Daha fazla PUBG Güncellemeleri için kategoriyi ve siteyi takipte kalın

Bunada Göz At  PUBG İçin Alternatif : Rules Of Survival | Nasıl İndirilir ?

FelixNova

Yıllarca oyun oynamış değişik kafada biri.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir