2020 Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar 1-16 Nisan

2020 Nisan Ayında Çıkacak Oyunlar 1-16 Nisan

Yazar: Emre Liste Oyun Haberleri

Bu makalemizde sizlere Nisan ayının ilk 16 gününde çıkacak olan birçok oyunun listelemesini yapmış bulunmaktayız. Bu listemizde çok sevdiğiniz oyun serisinin devam oyunları da bulunuyor. Adını hiç duymadığınız piyasaya yeni girecek oyunlar da bulunmaktadır. Listemizdeki sıralama tarihsel biçimdedir.

Below [PS4] – 7 Nisan

below-oyun

Yaklaşık 5 yıldır geliştirilmekte olan bu oyun sonunda çıkışını gerçekleştiriyor. Aksiyon-Macera türünde olan bu oyun 7 Nisan tarihinde çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun daha önce 2016 yılında çıkışını gerçekleştireceği duyurulmuştu fakat işler yolunda gitmemiş olacak ki 2018 yılına kadar ertelendi. 14 Aralık 2018 yılında PC sürümünü çıkaran oyun, şimdi de PS4 sürümünü çıkartmaya hazırlanıyor.

Biped [PS4] – 8 Nisan

biped-oyun

2. sıramızda ise 8 Nisan’da PS4 sürümünü çıkartacak olan Biped isimli oyunumuzda. Biped 27 Mart 2020 tarihinde Steam’e çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun elinde bulundurduğu üç farklı ödül bulunmaktadır. Biped bir Coop aksiyon macera oyunudur.

Convoy [PS4, Xbox One, Switch] – 8 Nisan

convoy-oyun

3. sıradaki oyunumuzun ismi Convoy. Bu oyunumuz 21 Nisan 2015 tarihinde Microsoft Windows ve Mac için çıkışını gerçekleştirdi. 8 Nisan tarihinde ise Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Bu oyunumuz piksel sanat grafik ve kadro tabanlı bir taktik savaş oyunudur.

Final Fantasy 7 Remake [PS4] – 10 Nisan

final-fantasy-7-oyun

4. Nisan ayında çıkacak oyunumuz ise Final Fantasy 7 oyununun bir remake’idir. Bildiğiniz üzere Final Fantasy  7 oyunu 31 Ocak 1997 yılında birçok platforma çıkışını gerçekleştirmişti. Oyunun remake’si ise yalnızca Playstation 4’e çıkışını gerçekleştiriyor.

Tharsis [Switch] – 11 Nisan

5. oyunumuz ise Tharsis. Tharsis, 12 Ocak 2016 yılında Playstation 4, PC ve mac OS platformlarına sunuldu. Oyundaki amacımız ise Mars’taki ilk insanlı görevdeki bir astronot ekibini takip ediyoruz. Oyun 11 Nisan 2020 tarihinde Nintendo Switch platformuna çıkışını gerçekleştirecek. Eğer uzayı seviyorsanız bence bu oyun tam size göre.

Bunada Göz At  Coronalı Günlere Pozitif Filmler

Fallout 76: Wastelanders [PC, PS4, Xbox One] – 14 Nisan

Bu aslında bir oyun değil fakat konu Fallout olunca genişleme paketini de listemize eklemezsek olmazdı. Bildiğiniz üzere Fallout 76, 23 Ekim 2018 tarihinde Playstation 4, Xbox One ve PC olmak üzere 3 ayrı platforma çıkışını gerçekleştirmişti. Wastelanders ise oyunun bir genişleme paketi (expansion pack).

Hellpoint [PC] – 16 Nisan

7. sıramıza gelmiş bulunmaktayız. Şimdiki oyunumuzun ismi ise Hellpoint. Hellpoint çıkışını 16 Nisan’da gerçekleştirecek. Oyun bir Aksiyon RYO. Oyunun 20 Şubat 2020 tarihinde çıkmış farklı bir sürümü de bulunuyor. Bu oyunun adı ise Hellpoint: The Thespian Feast.

Bu makalemizde sizlere 7 tane oyunu listeledik. Bu oyunlar Nisan ayının 16’sına kadar çıkacak olan oyunlardır. Diğer yarısı ise yarın sitemizde olacak. Güncel haberlerden haberdar olabilmek için sitemizi takipte kalın.


Yorum yaz

BEN KİMİM?
Emre Rothzerg

Ben Emre. Yıllardır hobi olarak oyun oynuyorum. Bu blogu sizlerle tecrübelerimi paylaşmak için açtım.

TAKİP EDİN:
İLETİŞİM:
[email protected]
SORUNUZ MU VAR?
ŞİMDİ ABONE OL